Aleksika A/S - Online Markedsføring

Referencer

Aleksika har siden 2002 været leverandør af søgemaskineoptimering og annonceringsløsninger til online markedsføring. Her følger et lille udpluk af vores kunder:

Smartguy A/S

SmartGuy A/S

Siden starten i år 2000 har Smartguy fået søsterbutikkerne Smartgirl.dk og Smartkids.dk. Aleksika A/S hjælper bl.a. Smarguy A/S med hjemmeside optimering og top 10 placeringer. Hjemmesiden fik brancheprisen for den bedste danske e-butik i 2008.

Chanti A/S

Chanti A/S

Chanti.dk er nettets svar på en guldsmed. Hjemmesiden sælger smykker og ure til priser, der ligger op til 70 procent under de vejledende butikspriser. Aleksika A/S hjælper bl.a. Chanti med hjemmeside optimering, Google Adwords og Facebook annoncering.

Chanti A/S

Webshops A/S

Webshops A/S er den moderne svar på voksen underholdning og sælger sexlegetøj og lingeri. Webshops A/S bevæger sig på det marked, der er mest konkurrencepræget. Aleksika A/S hjælper bl.a. med hjemmeside optimering, Google Adwords og Facebook annoncering.


Deres

Deres

Deres er en stor dansk detailkæde indenfor modetøj, og har som den første danske detailkæde fået online salg via Nettet. Aleksika hjælper Deres med hjemmeside optimering og top 10 placeringer.

Aleksika A/S - Bestil et tilbud

Få et godt tilbud

Bestil et uforpligtende tilbud på online markedsføring af din webside. Vi ringer dig gerne op, og fortæller dig om muligheder, referencer og priser.

Bestil et tilbud